SAN DIEGO

Afgelopen vrijdag moest ik helaas afscheid nemen van iedereen, het is heel raar dat het echt is afgelopen. Het weekend ging ik naar San Diego en heb ik nog aardig wat dingen gezien!

IMG_3045IMG_3064

Deze laatste week was het weer slecht… Maar we konden wel de “potato chip rock” hike doen, een echte must-see in de buurt van San Marcos.

IMG_3207.JPG

Net zoals dit standbeeld in San Diego!

Vrijdag helaas afscheid nemen, maar we hebben met z’n allen gelukkig nog wel een heleboel foto’s gemaakt! Daarna moest ik alles inpakken en vertrokken we naar San Diego: hamburgers eten en naar een concert.

DSC_0016.JPG

DSC_0040.JPG

DSC_0085

Zaterdag ging ik de hele dag naar Balboa Park. Er zijn daar veel musea, tuinen en ze hebben er ook een “gewoon” park waar je kan picknicken en in het gras liggen. Ik was hier een paar keer eerder geweest, maar nog nooit een museum in of de tuinen gezien, dus ik kon hier makkelijk de hele dag doorbrengen.

DSC_0166.JPG

DSC_0164

Zondag heb ik nog een rondje door Downtown gelopen, ben ik naar het water geweest en naar nog een ander park. Het leukste aan San Diego in de lente zijn alle bomen die in bloei staan met paarse bloemen. Ze staan door de hele stad, zo mooi. Lekker rustig dagje om 10 maanden San Diego af te sluiten!

Nu kan de roadtrip beginnen!! (Daar maak ik morgen of overmorgen een nieuwe update van, want ik heb natuurlijk weer veel te veel foto’s gemaakt…)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: