MALIBU

Ik was al weer een beetje vergeten dat ik nog foto’s had van twee weken geleden… Ik ging voor de vijfde keer naar Los Angeles, maar dit keer naar Malibu. We zijn naar de Getty Villa geweest, deden een “hike” en hebben een heleboel enorme huizen gezien!

IMG_2754

IMG_2789

IMG_2753

Onze eerste stop was de Getty Villa, die heel groot en mooi was.

IMG_2822

IMG_2814

Daarna hebben we een beetje door Malibu rondgelopen en zijn we nog even naar het strand gegaan.

IMG_2929

Daarna gingen we een soort woonwijk in, met allemaal grote huizen. We liepen verder naar een bekend uitkijkpunt voor de zonsondergang.

IMG_2910.JPG

IMG_2898

De volgende ochtend deden we de bekendste hike van LA. Het was ontzettend warm en iedere keer als we dachten dat we “het uitkijkpunt” hadden bereikt en zouden omkeren, ging het pad verder naar een andere berg. Ik denk dat we uiteindelijk zo’n 3 uur hebben rondgelopen en een heleboel foto’s hebben genomen.

IMG_2928

Voordat we weer weg zouden gaan, bezochten we nog de Farmer’s Market. Dat is dus echt een ding hier!

Over iets meer dan een week ga ik alweer weg uit San Diego… De laatste dagen ga ik niet zo heel veel meer doen eigenlijk. Ik ga naar nog een paar hikes hier in de buurt en volgend weekend naar San Diego, maar verder ga ik gewoon met iedereen afspreken en (helaas) afscheid nemen. Gelukkig worden er al een boel plannen gesmeed om af te spreken in Europa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: