ROADTRIP #1

Inmiddels zijn ze alweer in Nederland, maar vorige week had ik hier visite! We hebben een heleboel gedaan en ik heb dan ook veel foto’s gemaakt. Eindelijk met mijn grote camera op stap geweest. 

DSC_0015

DSC_0028

DSC_0020

DSC_0051

DSC_0034

Met onze prachtige auto vertrokken we eerst naar Salvation Mountain. Een hele… interessante plek!

DSC_0069

DSC_0079

DSC_0084

DSC_0156

DSC_0175

DSC_0205

Daarna reden we naar Palm Springs, waarvandaan we Joshua Tree National Park bezochten. Mooie uitzichtpunten, planten en rotsen zoals “skull rock” en “elephant rock”. Die laatste staat op bovenstaande foto, toch heel apart.

Tot nu toe had ik alle foto’s gemaakt met mijn telefoon, dus nu ik eindelijk mijn camera mee had genomen heb ik er zoveel gemaakt dat ik twee delen ga schrijven. We zijn na Joshua Tree namelijk ook nog naar Los Angeles gegaan en hebben ook bij mij de buurt en San Diego verkend.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: