LA FORTUNA & SAN JOSE

Na Monteverde vetrokken we naar het warmere La Fortuna. Nog een beetje van de zon genieten bij het zwembad, wandelen door de jungle en nog een keer paardrijden. In San Jose waren we maar een nacht en ik moest de volgende dag om 4 uur ‘s ochtends naar het vliegveld, dus daar hebben we alleen een kort rondje door de stad gemaakt. 

img_1322

img_1350

img_1337

Voor de tweede keer paardrijden door de jungle: opnieuw geweldig! Alle paden zijn heel steil en modderig, met veel stenen. Ook dit was door een “cloudforest” en omdat we vrij vroeg vertrokken was het uitzicht in het begin niet heel spannend (lees: niet aanwezig), maar al gauw kwam de vulkaan tevoorschijn.

img_1376

img_1369

img_1368

In La Fortuna zijn een heleboel resorts en toen we daar gingen zwemmen liepen we ook een rondje langs de dieren. Krokodillen, vlinders, kikkers en, jawel, mieren.

20170115_110938

Van San Jose heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s, maar zoals ik al zei hebben we daar ook eigenlijk niks gedaan…

Een beetje later dan gepland heb ik nu alle foto’s van mijn vakantie op mijn blog gezet, maar inmiddels ben ik alweer 3 weken in California. We hebben al een paar hele leuke dingen gedaan, dus ik ga voorlopig lekker verder om deze blog te updaten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: