HAPPY THANKSGIVING!

Ik heb nu een weekje vakantie, dus het is weer tijd voor een update. In de tussentijd is er best een hoop gebeurd… Verkiezingen, sportwedstrijden en verder gewoon een beetje van het weer genieten.

Hoe kan ik een stukje schrijven en niet praten over het prachtige weer? ‘s avonds koelt het wel redelijk af inmiddels, maar het is nog steeds heerlijk!

img_0317
We zijn eindelijk naar een basketbal wedstrijd geweest. Onze school won gelukkig!

img_0408
Afgelopen zondag gingen we naar een ijshockeywedstrijd in Los Angeles. Wat was dat raar/”awesome”/bijzonder om mee te maken. Ik ben nog nooit naar een voetbalwedstrijd in Nederland geweest, maar wat waren dit een stelletje hooligans, zeg… Na ongeveer 10 minuten begonnen twee spelers te vechten (blijkbaar heel normaal) en iedereen schreeuwen. De wedstrijd zelf was heel spannend en leuk!


Ik sluit mijn stukje af met een flauwe Thanksgiving grap: “What is the key to a good Thanksgiving?” Ze hebben hier heel veel vergelijkbare moppen…
Verder zijn we weer naar het winkelcentrum geweest (er is hier vlakbij niet veel meer te doen) en naar een trampoline park. Na deze week vakantie zijn er nog maar twee weken college, daarna is het “finals week” en dan zit dit semester er alweer op!

(Het antwoord is natuurlijk de tur”key”, ha-ha)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: