ZOO, BEACHES & HALLOWEEN

Ik had me zo voorgenomen om regelmatig iets te schrijven, maar het wil nog niet echt lukken… Het is al bijna een maand geleden! In de tussentijd heb ik wel een hele hoop leuke dingen gedaan.
img_8850Wat een onzin allemaal die debatten… Ik probeer het wel een beetje te volgen, maar er is eigenlijk niemand geïnteresseerd. Ze katten elkaar alleen maar af.

img_0117
Halverwege oktober zijn we dan eindelijk naar de San Diego Zoo gegaan. Heel populair hier, maar een erg groot verschil met bijvoorbeeld blijdorp. Er zijn hier veel meer verschillende dieren (zelfs panda’s!), maar ze zitten in veel kleinere hokken en bewegen nauwelijks.

Ik heb ook eindelijk s’mores gegeten, best lekker! Halloween is hier vergelijkbaar met Sinterklaas. Al het snoep (10 pound verpakkingen enzo) liggen al twee maanden in de supermarkt en er moeten natuurlijk kostuums worden gekocht.

Tijd voor Halloween! (Favoriete activiteit van Amerikanen: een “photobooth”, overal!)
Ik ben naar “A Dinner to Die For…” gegaan, een soort levend cluedo en een spookhuis in San Diego.
img_0269
Verder zijn we nog een paar keer naar het strand gegaan, vandaag in Encinitas. Ook zijn we naar de “mall” gegaan en naar de super populaire bingo avonden op de campus. De komende weken willen we graag naar Yosemite, Los Angeles en een paar andere plekken in de buurt. Het wordt alleen maar leuker!
(Ik hoop trouwens dat jullie allemaal genieten van de prachtige herfstbladeren. In de tussentijd lig ik op het strand met 26 graden…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: