UPDATE #1

Ik ben hier inmiddels al bijna twee maanden, dus het leek me tijd om eens een update te schrijven.

De introductie was een week met heel veel informatie, maar ook leuke dingen zoals deze “selfie scavenger hunt”.


De weken daarna ben ik veel naar activiteiten op de campus gegaan met mijn “roomies”, zoals deze bingo avond. Oh, en het is hier ook al twee maanden precies dezelfde temperatuur, niet verkeerd!

Er is een organisatie op de campus die allerlei activiteiten organiseert en tijdens de introductie hadden we met een groepje (internationale studenten) afgesproken om met zijn allen naar La Jolla te gaan. Dat is het bekendste strand van San Diego, waar we gingen kajakken, snorkelen en pizza eten.

img_8782
Het wordt hier heel vroeg donker (de zonsondergang is van 18-19 uur) en er zijn heel veel uitkijkpunten op de campus, altijd leuk om naar te kijken!

img_8814Gistermiddag ben ik samen met iemand uit mijn acteerklas naar Oceanside gegaan, 30 minuten met de “sprinter” vanaf hier. Dit is het strand dat het best bereikbaar en dichtbij is, dus iedereen gaat hier regelmatig naartoe.

Dit is trouwens nog een filmpje van hoe de campus eruit ziet: klik hier

De komende weken ben ik van plan wat meer te gaan doen en ook eens mijn camera tevoorschijn te halen. Ik ga naar de San Diego Zoo, met Halloween naar het “Gaslamp District” in San Diego en waarschijnlijk ook nog een aantal keer naar het strand.

One thought on “UPDATE #1”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: